Locatie

Mijn praktijk bevindt zich in Zwolle. De adresgegevens ontvang je wanneer je een afspraak hebt gepland.  

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2024.  De tarieven zijn inclusief voorbereiding en administratie tijd.

Behandeling Prijs
TuiNa massage (45-60 min.) € 65,00*
Guasha op het lichaam toepassen in een massage zo nodig. (45-60 min.) € 65,00*

*elk nieuw kwartier, na 60 minuten, wordt in rekening gebracht, mits dit van te voren is overlegd.  Prijzen zijn BTW vrij. 

Vergoedingen

De kosten worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Betaling

Na elke sessie ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving of betaalverzoek.

Annuleren en verzetten

Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afmelden of verzetten. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Disclaimer

Bij klachten dien je altijd advies in te winnen van een gespecialiseerde arts. Ik werk niet ter vervanging van reguliere zorg. Maar ter ondersteuning of ontspanning. Een massage kan nooit een medische behandeling vervangen. De behandelingen zijn op eigen risico. 

Klachten afhandeling

Met ingang van 1 januari 2022 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. 

Ik neem jou en jouw hulpvraag altijd serieus. Toch kan het voorkomen dat je als cliënt van mijn praktijk een klacht hebt over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht eerst met mij bespreekt. We kijken dan hoe we hier samen uit kunnen komen. Mocht je dat om welke reden niet prettig vinden, dan bied ik je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Neem dan contact met mij op. 


Contactgegevens:

Qi by Femm

Femmie Jansen

Zwolle

06 54 96 78 57

info@qibyfemm.nl