Het is mijn passie om mensen te laten stralen en in hun kracht te zetten. 

Ik luister graag en wil op een passende manier in kunnen spelen op wat je nodig hebt.

Dit heb ik 15 jaar als visagist gedaan. Het is mijn verlangen om de schoonheid van ieder persoon te benadrukken en innerlijke schoonheid naar buiten te brengen. 

Ik kwam in aanraking met de Chinese geneeskunst, het was liefde op het eerste gevoel. Ik ben gegrepen door deze manier van werken en hoe alles samen komt in de Chinese geneeskunst. Ik heb zelf ervaren hoe mooi het is om op deze manier naar klachten te laten kijken. 

In mijn massages deel ik ook graag mijn kennis die ik de afgelopen jaren in de Yoga en Qi-gong heb opgedaan met betrekking tot ademhaling. Dit om tot een totale ontspanning te komen en wat vast zit meer los te laten, om zo de qi (energie) beter te laten stromen. 

Ook heb ik mij verdiept in wat voeding kan veroorzaken in je lijf. Zodat ik naar aanleiding van klachten ook persoonlijke tips mee kan geven over kleine aanpassingen in je voedingspatroon.

Gevolgde opleidingen / trainingen: 

  • TuiNa massage bij Qing Bai Academy (2019-2020)
  • Guasha gezichtsmassage bij Total Health (2021)
  • Basis vakopleiding Chinese Geneeswijze bij Qing Bai Academy (2021-2022)
  • Westerse medische basis kennis bij Qing Bai Academy (CPION/SHO) (2022-2023)
  • Tuina-ZEN massage bij Total Health (2023)
  • Chi Kung voor de rug (m.b.t. psoas spier) bij Total Health (2023)
  • Training Lichaam en Energie bij Spectrum (2024)
  • Chi Nei Tsang 1 Buikmassage bij Total Health (2024)

Wat kun je verwachten?

Een veilige omgeving, waarin ik eerst wil luisteren naar je hulpvraag en verwachtingen. Daardoor kan ik op een passende manier een behandeling geven met betrekking tot je klachten en zorgen voor een diepe ontspanning. Ik ben toegankelijk, empathisch en integer.  

 


Wat cliënten zeggen over mij:

Tuina massages van Femmie zijn balsem voor je lichaam, geest en ziel! Onder haar vaardige handen kan ik ontspannen en voel ik me veilig en vertrouwd. Ze weet precies wat je nodig hebt in het moment en voor de tijd erna. Femmie's wijsheid is in alles merkbaar en voelbaar. Het maakt dat ik gesterkt en opgeladen weer verder kan (en mezelf dit eigenlijk veel vaker zou willen gunnen...).

- Tineke -

 

Bij Femmie ben je in 'goede handen'.
Door haar massagetechniek heft ze blokkades op in je lichaam en kom je lekker in je vel te zitten. Tegelijk voelt ze met haar sterke intuïtie aan wat je lichaam je vertelt. Haar kracht is dat ze je kort en krachtig kan vertellen waar je winst kunt behalen.
Ik zat teveel in mijn hoofd. Door de massage voelde ik hoe ik meer in mijn lichaam kon blijven en dus meer in mijn gevoel en intuïtie. Ik had er op fysiek en persoonlijk gebied plezier van.

- David -

Vanwege privacy is dit niet zijn echte naam

 

Bij Femmie voel je je meteen op je gemak. Ze luistert heel goed. Ze weet waar ze mee bezig is en weet al gauw de bron van de klacht te vinden.  

Ze is zacht en tegelijk gaat ze krachtig te werk. Ik voelde me meteen vrij om m'n verhaal te doen en kon me heel snel overgeven aan haar vakmanschap.

- Esther -

Vanwege privacy is dit niet haar echte naam

 

 

Bij Femmie voel je je vanaf moment één op je gemak, zij voelt wat jij nodig hebt. Haar werkwijze is zeer professioneel en doeltreffend. Je voelt je begrepen en wordt geholpen. Na de massages voelde ik mij een ander mens!

- Lou - 

 

Ik kijk altijd uit naar de afspraak voor een massage. Het voelt vertrouwd in een fijne omgeving. Er wordt naar je geluisterd en de massage wordt goed afgestemd op je klachten. Het helpt mij om te kunnen ontspannen.

- Mariëlle -

Al meer dan een jaar kom ik bij Femmie voor een massage. Het is begonnen omdat ik te vaak rond liep met hoofdpijn. Inmiddels gaat dit goed! Mede door de massages en tips van Femmie. Toch kom ik nog steeds regelmatig bij haar. Ik vind het een cadeautje aan mezelf! En gun dit iedereen!

-Marlies-


Contactgegevens:

Qi by Femm

Femmie Jansen

Zwolle

06 54 96 78 57

info@qibyfemm.nl